Spray TAN​

Få en lækker sommerglød året rundt med spray tan

​Ønsker du en lækker brun kulør hele året rundt? Så er spray tan helt sikkert noget for dig. Hos Beatriz Lash & Beauty bruger vi væsker fra California Tan, der har den gode egenskab at farven tilpasser sig din hudtone. Du er sikret en flot sommerglød, når du går ud af klinikken.

Med spray tan kan du holde en lækker sommerkulør trods det triste efterårs- og vintervejr i kolde Danmark. Skal du til en konfirmation, et bryllup eller en date, er det en hurtig måde at give huden en ekstra glød til den specielle anledning. Spray tan bliver også flittigt benyttet inden ferien kalder. Der er ingen grund til at starte ferien med at agere sig over man ikke havde nået at få ret meget farve inden de varme himmelstrøg kaldte. Med spray tan, er du klar til at hoppe direkte i bikinien og føle dig godt tilpas, lige fra feriens start.

Før behandlingen

Vi anbefaler stærkt at du allerede dagen inden din spray tan peeler din hud. Tag et langt varmt bad og skrub dig grundigt med en scrubhandske. På den måde fjerner du det døde hudceller så farven binder bedre og giver en flottere og mere holdbart resultat.

På selve dagen er det vigtigt du ikke har nogen former for make up eller deodorant på. Hvis huden ikke fremstår ny peelet og uden produkter, kan vi ikke garantere et flot jævnt resultat, hvilket vi ellers kan.

Selve spray tan behandlingen

Spray tan væsken påføres med en airbrush for at give et jævnt lag af spray tan på hele kroppen. Når væsken er sprayet på, kan du se resultatet med det samme, det er dog vigtigt du giver din spray tan tid til at udvikle sig.

Spray tan er ganske ufarlig og tager ikke mange minutter at påføre. Spray tan er en fantastisk måde at opnå en lækker sommerglød. Når du forlader klinikken, ligner du en, der lige er hjemvendt fra en lækker ferie i sydens sol.​

Efter behandlingen

Anbefaler vi at du tager løst mørkt tøj på, så din guidefarven ikke bliver tørret af eller smitter af på dit lyse tøj, da det kan være svært at vaske rent.

​Efter ca. 2 timer skal du vaske dine hænder, så får hænderne den flotteste farve. 

Når du kommer hjem, er det vigtigt du venter i mindst 8 timer med at gå i bad, vent gerne op mod 24 timer inden du skylder guidefarven af, derved opnår du en længere holdbarhed . Undgå regn, vand, damp, sved og andre væsker, indtil du har været i bad første gang, hvor du skyller guidefarven af. Det kan give hvide plamager og en ujævn farve, i din spray tan, hvis du får vand på dig, inden du har skyllet guidefarven af. Skulle uheldet være ude og du få vand på dig, anbefaler vi at du går i bad med det samme og skylder guidefarven af hele kroppen. Du stopper derved farven i at blive mørkere, men hellere en lysere farve og samme nuance, end et ujævnt resultat.

Når du tager dit bad vil overskudsfarven/guidefarven blive skyllet af og du kan nu se det endelige resultat. Skal du i lyst eller hvidt tøj, anbefaler vi at du først gør det efter du har været i bad to gange med minimum 8 timers mellemrum. 

Din nye sommerkulør holder i ca 7 dage, du kan holde farven vedlige ved at være god til at holde huden fugtet med bodylotion, færre og korte bade vil også forlænge holdbarheden. 

Vi sælger hjemmebrug af selvbruner fra California Tan, som du kan bruge til at forlænge din farve. .

Kontakt mig gerne.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til din spraytan på 52 30 07 08 eller kigge forbi klinikken der ligger på gågaden i Vejle, Rådhuspassagen 9B.

Du kan også bestille din tid online her.

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.