Shellac​

SHELLAC fra CND er en super holdbar lakering der holder op til +14 dage, på en sund natur negl. SHELLAC giver 4 gange din egen negls styrke. 

Husk at pleje dine negle minimum 2 gange dagligt med Solar oile fra CND, da den tilfører naturneglen fugt og derved opnår du den bedste holdbarhed af din SHELLAC lakering. 

Dine negle har brug for fugt via en negle olien, også selvom du ikke har nogen former for produkt på som (gelé, akryl eller SHELLAC). Solar Olie hjælper neglen til  at forblive fleksibel og derved være bedre til klare de stød og slag neglen får i løbet af dagen.  Mangel på fugt i neglen resultere knæk af neglene og neglen kan blive rillet. 

Stærke og flotte negle med Shellac eller gele

Hos Beatriz Lash & Beauty tilbyder vi både gelenegle og Shellac i kombination med manicure. Begge metoder giver stærke og flotte negle og sikrer et professionelt resultat, du ikke kan lave derhjemme med en almindelig neglelak.

Shellac fra CND er en super holdbar lak, der holder i op til + 14 dage og fås i mange forskellige farver og nuancer. Om du vil gå med et simple look med blot en enkel farve på neglene, kombinere flere farver eller have påsat sten, folie, glitter eller lignende er op til dig.

Leg med farver og designs

Der er mange måder at udtrykke sig selv på, så hvorfor ikke lade dine negle være prikken over i’et? Leg med forskellige farvekombinationer og designs hører sig ikke blot tøjmoden til, men også neglemoden! Ved at kombinere forskellige farver eller nuancer, påsætte glitter, folie eller stampning får du et unikt look, der tilpasses enhver lejlighed – kun fantasien sætter grænser!

Sæt kulør på hverdagen med Shellac fra Beatriz Lash & Beauty, du finder os på gågaden i Vejle.

Shellac

Shellac inkl. basis manicure

499,-​

Shellac franske inkl. basis manicure

549,-

Shellac aftagning inkl. nyt & basis manicure

599,-​

Sten, folie, stamping, glitter pr. negl

10,-​

Kun aftagning af Shellac inkl basis manicure 

350,-

Manicure

Mini Manicure (minus håndmassage)

200,-​

Basis Manicure inkl. håndmassage

300,-​

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.