Lash Lift

Lash Lift

450,-​

Lash Lift inkl. farve

550,-​

Lash Lift er en fantastisk behandling, dine vipper vil syne længere efter det smukke buk. Lash Lift er et permanent vippebuk, der holder dine vipper smukt bukket i ca. 7 uger. 


​Kom til klinikken uden mascara. 

Efter et Lash Lift er det utrolig vigtigt, at dine vipper ikke bliver våde i 24 timer efter behandlingen. Minus bad, regn, mascara, sved eller damp i 24 timer, efter dit Lash Lift.  
​Efter de 24 timer er gået kan du behandle dine vipper som du plejer og bruge mascara som du plejer.

Et godt supplement til et Lash Lift er at bruge vippe serum. Serum styrker dine vipper og ved at gøre dem tykkere og længere. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er et vidunder middel, et must have, for den moderne kvinde og det virker altså bare.

I klinikken sælger vi vippe og brynserum af mærket Revitalash. Det er en virkelig god serum. Når du starter med at bruge en vippeserum, påfører du den på dine vipper hver dag, efter blot 3-4 uger vil du begynde at se de første resultater.  Jeg møder stadig nogle kvinder der er skeptiske i forhold til, om det virker, jeg tør ligge hovedet på blokken, det virker. Jeg er selv flittig bruger af denne serum.

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.