Lash lift giver dig smukke og velformede øjenvipper​

Drømmer du om at få lange og smukke øjenvipper, uden at du selv behøver at stå med vippebukkeren hver morgen, eller er du træt af at bruge eyelash extensions? Hos Beatriz Lash & Beauty i Vejle tilbyder vi blandt andet det populære lash lift til en god pris, så du kan få smukke vipper, der er til at betale.

Hvad er lash lift?

Lash lift er et fantastisk tilbud, der vil få dine vipper til at syne længere efter det smukke buk. Lash lift er et permanent vippebuk, der holder dine vipper smukt bukket i ca. 7 uger.

Efter et lash lift er det utroligt vigtigt, at dine vipper ikke bliver våde i 24 timer efter behandlingen. 

Det betyder, at du ikke bør udsætte dine vipper for følgende de første 24 timer efter behandlingen:​

  • Bad
  • Regn
  • Mascara​
  • Sved
  • Træning
  • Damp

Efter de 24 timer er gået, kan du behandle dine vipper på samme måde, som du plejer, ligesom du også kan bruge mascara.​

​Suppler dit lash lift med en vippeserum

Et godt supplement til et lash lift er at bruge vippeserum. Serum styrker dine vipper ved både at gøre dem tykkere og længere. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er et vidundermiddel, et must have for den moderne kvinde, og sandheden er, at det altså bare virker.

I klinikken sælger vi vippe- og brynserum af mærket Revitalash. Det er en virkelig god serum.

Når du starter med at bruge en vippeserum, påfører du den på dine vipper hver dag, og efter blot 3-4 uger vil du begynde at se de første resultater. Vi møder stadig nogle kvinder, der er skeptiske i forhold til, om det virker, og vi tør godt at lægge hovedet på blokken – det virker! Vi anvender også selv denne serum.

Kontakt mig og hør mere om behandlingen eller bestil tid online med det samme

Kunne du tænke dig at høre mere om behandlingen, eller ønsker du at bestille tid til et billigt lash lift, kan vi kontaktes på telefon 52 30 07 08. Du kan også bestille tid online.

Priser på lash lift​

Lash lift

Lash lift inkl. farve​

​450 ,-

550,-

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.