Gelé negle​

Få smukke negle med manicure og neglelak hos Beatriz Lash & Beauty

Smukke og elegante negle i flotte farver og designs giver et boost til selvtilliden og kan være med til at sætte prikken over i’et i forhold til din personlige stil. 

De fleste er vant til selv at lægge neglelak derhjemme, men ved at få lagt neglelak i en klinik af en professionel, er du sikret et perfekt resultat, et utal af farvenuancer og en fuldendt oplevelse.​

Farver og designs til enhver begivenhed

Hos Beatriz Lash & Beauty, som er beliggende på gågaden i Vejle, bruger vi Shellac fra CND som findes i et utal af forskellige farver og nuancer, så du finder med garanti den rette farve til enhver begivenhed hos os. Vi rådgiver gerne inden for både farvevalg, efterbehandling og pleje.

Uanset om du blot vil forkæle dig selv i en travl hverdag, eller skal til en helt speciel begivenhed, hvor du skal skinne fra top til tå, finder vi den rette stil til dig!

Få velplejede hænder med manicure

Få flotte hænder med en lækker Manicure, en dejlig måde at forkæle sig selv på. Behandlingen starter med at hænderne kommer i et vandbad

Neglebåndene fjernes skånsomt og smertefrit, selve neglen files i form efter dit ønske og neglene plejes med den prisvindende negle olie fra CND. Vi slutter behandlingen af med en lækker håndmassage og en lækker lotion der tilfører fugt og pleje til dine hænder.


​OBS. Lige for tiden tilbyder jeg ikke nyt sæt gele negle med tipper/skabelon.  Jeg tilbyder kun opfyldninger af gele negle, eller nye sæt i den længde dine egne er nu.

Med gelenegle, får du 7 gange din egen neglsstyrke, du skal komme til en opfyldning hver 4 uger, for at neglene stadig er i balance. Brisa Light gele fra CND hærdes i en UV-lampe. Gele giver alle os der ikke har stærke negle fra naturens side mulighed for at få lange og smukke negle. Det er vigtigt du tilfører dine negle fugt via CNDs solar olie minimum 2 gange dagligt, det gir de bedste betingelser så neglen og geleen kan flikse sammen, og du opnår derved den bedste holdbarhed og sunde negle.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du booke tid, er du velkommen til at kontakte os på 52 30 07 08 eller komme forbi Beatriz Lash & Beauty på gågaden i Vejle.

Gelé negle

Forstærkning af egen negl inkl. Shellac ​

500,-​

Opfyldning af Forstærkning af egen negl inkl. Shellac

600,-​

Forstærkning af egen negl naturlook

475,-​

Opfyldning af forstærkning med naturlook​

500,-​

Reparation af en negl

75,-

Gelé fusser

Gelé inkl. Shellac

500,-​

Gelé med fransk

550,-​

Basis pedicure inkl. fransk

600,-​

Basis pedicure inkl. gelé & Shellac

550,-​

Aftagning af gelé

400,-​

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.