Fusser

Få velplejede fusser med pedicure​

En pedicure handler om mere end blot at få flotte farver på tåneglene. Hos Beatriz Lash & Beauty får du med en pedicurebehandling en fuldendt behandling af dine fødder.

Dine fødder bliver nemt overbelastede i hverdagen og påvirkes af alt fra temperatur, strømper, sko, der klemmer og meget andet. Disse faktorer kan føre til spændinger, hård hud, knækkede negle og sprækker i huden. En pedicure starter derfor altid med et varmt fodbad, der løsner tør hud, blødgør neglene, sørger for maximal afslapning og giver det bedste udgangspunkt for den videre behandling.


Herefter tilfiler vi dine negle, afskærer neglebånd og plejer dine fødder med fugtgivende fodcreme. Hvilken form for lak og farve, du ønsker er helt op til dig, og prisen afhænger af typen af behandlingen.

Shellac

Shellac fra CND er en super holdbar lak, der holder i op til over 14 dage og giver et flot resultat. I klinikken har vi et stort udvalg af forskellige farver, der passer til enhver anledning, og du kan derfor være sikker på også at finde en farve, der passer til netop dig. Er du mere til de franske negle, klarer vi også sagtens det. Vælger du Shellac anbefaler vi, at du plejer neglene to gange dagligt med Solaroil fra CND, som er en nærende olie, der tilfører naturneglen masser af fugt, så du derved opnår den bedste holdbarhed på lakken.

Gele

Pedicure med gele giver et yderst holdbart resultat. Vi påfører geleen på neglene, hvorefter det skal tørre under en UV-lampe, så det hærder fuldstændigt og sikrer yderst stærke og holdbare negle. Herefter kan vi lave franske negle med hvid spids eller lægge den langtidsholdbare Shellac fra CND, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige farver. I klinikken er vi også specialister i aftagning af gelenegle på en skånsom måde.

Bestil tid til pedicure hos Beatriz Lash & Beauty

Drømmer du også om velplejede fusser med smukke farver på neglene? Hos Beatriz Lash & Beauty i Vejle får du en behandling, der svarer til dine behov og ønsker, uanset om du er til gelenegle eller Shellac.

Vil du vide mere eller booke tid, kan vi kontaktes på 52 30 07 08. Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi klinikken, der ligger på gågaden i Vejle.

Shellac & pedicure

Shellac 1 farve uden basis pedicure 

470,-​

Shellac inkl. basis pedicure

520,-​

Shellac med fransk

520,-​

Shellac kun aftagning

350,-​

Shellac aftagning inkl. nyt & basis pedicure

620,-​

Basis pedicure inkl. olie polering

395,-

Basis pedicure inkl. Shellac/fransk

570,-​

Luksus SPA pedicure inkl. Shellac

629,-​

Luksus SPA pedicure (minus Shellac)

475,-​

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.