Eyelash Extensions: Få vipper med wow-effekt

​Drømmer du også om lange, fyldige og smukke vipper? Med eyelash extensions kan du give dine øjne et ekstra blikfang helt uden brug af mascara. Hos Beatriz Lash & Beauty lægger vi stor værdi i, at det skal se naturligt ud – vipperne skal fremhæve dine øjne, men ikke være det eneste man ser. Jeg er meget professionel og passioneret omkring mit arbejde, og elsker at sende de smukkeste vipper ud ad døren.

Eyelash extensions er en ekstra luksus til dig, der ikke vil bruge tid på mascara, men bare stå op hver morgen med lækre vipper, eller til dig, der altid har ønsket dig længere og fyldigere vipper. Vipperne er sorte og holder op til 4 uger.

Hos Beatriz Lash & Beauty benytter vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som er skånsomme for dig, og som er af den bedste kvalitet og holdbarhed. Jeg har taget uddannelsen i single-teknikken ved Blink i København og uddannelse i volume-teknikken hos SOPH i Aalborg. Disse klinikker er de førende steder i Danmark indenfor eyelash extensions.

Behandling og efterbehandling

Til behandlingen skal du møde op uden make-up på og omkring øjnene, og efterfølgende er det vigtigt, at limen får ro og tid til at tørre de følgende 4 timer. Limen er meget følsom, og du skal derfor undgå vand, regn, sauna og damp i minimum 4 timer efter behandlingen. Overholder du ikke dette, vil du opleve at tabe flere eyelash extensions end normalt. 

Hvor længe holder eyelash extensions?

Vi anbefaler, at vipperne opfyldes ca. hver 3.-4. uge for det bedste resultat. Det er desuden vigtigt, at du sørger for at holde vipperne rene med Lash Shampoo hver dag, da en god hygiejne er meget vigtig, når du har fået påsat Eyelash Extensions.

​Kontakt mig eller book tid online med det samme

Udover eyelash extension tilbyder jeg også mange andre skønhedsbehandlinger, fx lash lift, gele negle, shellac og spray tan. Du kan læse meget mere om mine behandlinger og priser her på hjemmesiden, men hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

Vil du vide mere eller booke tid, er du velkommen til at kontakte mig på 52 30 07 08 eller besøge klinikken på gågaden i Vejle. Du kan desuden altid booke tid til at få lavet eyelash extensions online her på hjemmesiden.

Priser for Single Eyelash Extensions

Nyt sæt Single Eyelash Extensions​

1050,-​

Opfyldninger

Mini ca. 30 min.

350,-​

Small ca. 45 min.

450,-​

Medium ca. 1 time

550,-​

Large ca. 1 time 15 min.

650,-​

Lash shampoo

150,-​

Aftagning af vipper 

300,-​

Allergiprøve

Gratis

​Hybrid Eyelash Extensions

Nyt sæt Hybrid Eyelash Extensions

1200,-​

Opfyldninger

Small ca. 45 min.

500,-​

Medium ca. 1 time

600,-​

Large ca. 1 time 15 min.

700,-​

​Priser for Volume Eyelash Extensions

Nyt sæt Volume Eyelash Extensions​

1300,-​

Opfyldninger

Mini ca. 1 time

650,-​

Small ca. 1 time 15 min.

750,-​

Medium ca. 1 time 30 min.

850,-​

Large ca. 1t 45 min​

950,-​

Aftagning af vipper 

300,-​

Allergiprøve

Gratis

Lower Lash

Nyt sæt Lower Lash

450,-​

Lower Lash opfyldning

400,-​

Lower Lash er Eyelash Extensions på de nedre vipper.​

Bestil tid online

Benyt vores online booking og bestil en tid til en behandling, når det passer dig eller ring til klinikken og aftal nærmere. ​Vi er klar til at give dig en behagelig oplevelse og en behandling, som vi ved du bliver glad for.